Μουσική Βραδιά με το Μουσικό Εργαστήρι
Το Σάββατο 14 Απριλίου μουσική βραδιά με το πρόγραμμα της συναυλίας σε καλλιτεχνική διεύθυνση του διακεκριμένου Αλέξανδρου Καλογερά.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 2 πρεμιέρες & θα ακουστούν έργα των Claude Debussy, Joaquin Rodrigo, Αιμίλιου Ριάδη, John Cage, Bela Bartok, Henry Cowel, Μαρίας Δελή και Δημήτρη Μακρή για πιάνο, πιάνο 4 χέρια, φωνή σοπράνο, μαρίμπα και ραδιόφωνα.
Το Μουσικό Εργαστήρι Σύνθεσης και Εκτέλεσης ιδρύθηκε το 2002 από τον Αλέξανδρο Καλογερά, συνθέτη, διδάκτορα του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ & καθηγητή του Berklee College of Music της Βοστόνης, και φιλοξενείται στο Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες.
Παρουσιάζει έργα σύγχρονου ρεπερτορίου, ξεκινώντας από τον Debussy και φτάνοντας στο σήμερα, αποτελείται από μια ομάδα διακεκριμένων καθηγητών, καθώς και νέων εκτελεστών και συνθετών, που μελετούν τη μουσική από το Μεσαίωνα μέχρι τις μέρες μας & στόχος του, είναι να συνεισφέρει στο έργο της προετοιμασίας μουσικών και εκπαιδευτικών του 21ου αιώνα, μέσα από σεμινάρια, διαλέξεις και συναυλίες.
Πότε : 20:00
Που : Σπυροπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο, Αγ. Σοφίας 1, Νέο Ψυχικό, τηλ.: 210 6749 137
Πηγή ενημέρωσης : Πρόεδρος Ο.Κ.Α.Π.Α., κα Νέλλη Λάβδα